Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUBudapest Főváros XX. kerület, Pesterzsébet ÖnkormányzataÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztató: Közterületi fák fenntartása

HUEURO-ALMA Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű TársaságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ„Az EURO-ALMA Kft. ültetvénytelepítése - facsemete beszerzés a kapcsolódó szolgáltatásokkal”
HU"APPLE-COMPANY" Mezőgazdasági Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű TársaságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ„Az "APPLE-COMPANY" Kft. ültetvénytelepítése - facsemete beszerzés a kapcsolódó szolgáltatásokkal”
NOSzervezet hivatalos megnevezése: Sandnes KommuneSzerződés odaítéléseNorvégia Sandnes Építőanyagok
NOSzervezet hivatalos megnevezése: Oslo kommune BymiljøetatenElőzetes tájékoztató hirdetményNorvégia Oslo Építési munkák
UKSzervezet hivatalos megnevezése: Scotland ExcelSzerződés odaítéléseEgyesült Királyság Paisley Tejtermék
GRSzervezet hivatalos megnevezése: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας - Διεύθυνση Διοικητικού/Οικονομικού - Τμήμα ΠρομηθειώνSzerződés odaítéléseGörögország Livadeia Bab
BGSzervezet hivatalos megnevezése: Софийски университет „Св. Климент Охридски“Szerződés odaítéléseBulgária Szófia Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek
SESzervezet hivatalos megnevezése: SUNDSVALLS KOMMUNSzerződés odaítéléseSvédország Sundsvall Faiskolai termék
GRSzervezet hivatalos megnevezése: Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας - Διεύθυνση Διοικητικού/Οικονομικού - Τμήμα ΠρομηθειώνSzerződés odaítéléseGörögország Livadeia Gyermektápszer

Hírek

2018-02-14

Közbeszerzési értékhatárok 2018

2018-ban - a nemzeti értékhatárokat és némely uniós euróértéket kivéve - változtak a közbeszerzési és koncessziós értékhatárok

2018-02-07

70%-kal ugrott tavaly a kiírt közbeszerzések száma

A 2016-os mintegy 2000 milliárdról 2017-ben 3457 milliárd forintra ugrott a kiírt közbeszerzések volumene és míg egy tenderre tavalyelőtt átlagosan 6 ajánlat érkezett, addig ez tavalyra nyolcra ugrott.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2018
Február
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép