Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUNyergesújfalu Város ÖnkormányzataÖsszefoglaló tájékoztatás

összefoglaló tájékoztatás

HUSzervezet hivatalos megnevezése: Költségvetési Intézmények Gazdasági SzervezeteAjánlati felhívásMagyarország Kiskunhalas Különféle élelmiszertermékek
HUKarakai-ZS Agrár Korlátolt Felelősségű TársaságÖsszefoglaló tájékoztatás

Takarmányozási technológia beszerzése

HUSZATMÁR-ALMA Termelő Kereskedő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű TársaságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ„Szatmár-Alma Kft. ültetvénytelepítése - facsemete beszerzés a kapcsolódó szolgáltatásokkal”
HU"APPLE-COMPANY" Mezőgazdasági Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű TársaságAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHL„Az APPLE-COMPANY Kft. ültetvénytelepítése - facsemete beszerzés a kapcsolódó szolgáltatásokkal”
ROSzervezet hivatalos megnevezése: UM 0854 Falticeni Cím: Str. Armatei nr. 1-3, jud. Suceava Város: Falticeni Irányítószám: 725200 Ország: RO Str. Armatei nr. 1-3 Bucataru Petrica, Boamba Ana-Maria Telefon: +40 230541660 E-mail: office@jandarmeriafalticeni.ro Fax: +40 ...Ajánlati felhívásRománia Falticeni Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek
FRSzervezet hivatalos megnevezése: Ville de Neuilly-sur-SeineSzerződés odaítéléseFranciaország Neuilly-sur-Seine Élő növény, gumó, gyökér, dugvány és oltvány
GRSzervezet hivatalos megnevezése: Περιφέρεια ΠελοποννήσουAjánlati felhívásGörögország Spárta Eldobható törlőkendő
BGSzervezet hivatalos megnevezése: Община СилистраAjánlati felhívásBulgária Silistra Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek
BGSzervezet hivatalos megnevezése: Район Витоша — СОAjánlati felhívásBulgária Szófia Különféle élelmiszertermékek

Hírek

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

2017-05-31

Közbeszerzési szakmai konferencia a Larus Rendezvényközpontban

Közbeszerzésről szakértőktől, nem csak szakértőknek” elnevezésű konferenciát tartottak Budapesten, a Larus Rendezvényközpontban. A konferencia célja, hogy naprakész információval szolgáljon a közbeszerzések résztvevői számára

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Június
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép