Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUKészenléti RendőrségHelyesbítés/2015 EUHLKorrigendum - Készenléti Rendőrség részére élelmiszer alapanyagok beszerzése
HUKöltségvetési Intézmények Gazdasági SzervezeteAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLHúsok beszerzése
HUPálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási IntézetÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás (Bizonyos élelmiszer-alapanyagok /konyhakész zöldségek/ beszerzése 2019. január 31-ig)

HUBudapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre ÖnkormányzataHelyesbítés/2015 EUHLMódosítás - Budapest XVIII. kerülete részére komplex közétkeztetési szolgáltatás ellátása és kapcsolódó fejlesztés megvalósítása - 2017.
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Készenléti RendőrségTovábbi információMagyarország Budapest Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek
HUSzociális és Gyermekvédelmi FőigazgatóságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLEredménytájékoztató: Élelmiszer-alapanyag beszerzés az SZGYF fenntartásában lévő szociális intézmények részére - Baranya, Somogy, Tolna megyei régió
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre ÖnkormányzataTovábbi információMagyarország Budapest Étkezdei szolgáltatások
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Költségvetési Intézmények Gazdasági SzervezeteAjánlati felhívásMagyarország Kiskunhalas Különféle élelmiszertermékek
NOSzervezet hivatalos megnevezése: ForsvarsbyggAjánlati felhívásNorvégia Oslo Előre gyártott, moduláris épületek
ESSzervezet hivatalos megnevezése: Agencia Pública Andaluza de EducaciónKoncesszió odaítéléséről szóló tájékoztatóSpanyolország Camas Ételkészítési szolgáltatások

Hírek

2017-10-12

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út tervezése

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, az M7-es autópálya és a 710-es főút új csomópontjától a dunaújvárosi Pentelei-hídig, onnan Kecskemétig tartó út tervezésére, hatástanulmányok készítésére, a szükséges engedélyek beszerzésére több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre.

2017-10-11

Tájékoztató a kötelezően teljesítendő FAKSZ képzésekről

Elérhető a fakszok számára kötelezően teljesítendő közbeszerzési szakmai képzések közül választható, a Miniszterelnökség által elismert képzések aktuális listája.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Október
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép