Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUMVLC Miskolci Vizilabda Club Nonprofit Kft.Összefoglaló tájékoztatás

Eljárás visszavonása

CHSzervezet hivatalos megnevezése: Staufer&Hasler Architekten Generalplaner KSGR SUNAjánlati felhívásSvájc Frauenfeld Építési munkák
UKSzervezet hivatalos megnevezése: London Luton Airport Operations LimitedAjánlati felhívásEgyesült Királyság Luton Ékszerek és azzal kapcsolatos árucikkek
FISzervezet hivatalos megnevezése: Puolustushallinnon rakennuslaitosAjánlati felhívásFinnország Hamina Munkaruházat, különleges munkaruha és kiegészítők
DKSzervezet hivatalos megnevezése: Glostrup KommuneAjánlati felhívásDánia Glostrup Mosodai és vegytisztító szolgáltatások
SESzervezet hivatalos megnevezése: Lunds kommunSzerződés odaítéléseSvédország Lund Szőnyeg
DKSzervezet hivatalos megnevezése: Røde Kors AsylafdelingSzerződés odaítéléseDánia Frederiksberg Testápoló termékek
FISzervezet hivatalos megnevezése: IS-Hankinta OySzerződés odaítéléseFinnország Kuopio Felmosóruha
SESzervezet hivatalos megnevezése: KustbevakningenSzerződés odaítéléseSvédország Karlskrona Védőfelszerelések
PLSzervezet hivatalos megnevezése: Powiat GarwolińskiSzerződés odaítéléseLengyelország Garwolin Különféle bútorok

Hírek

2017-10-12

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út tervezése

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, az M7-es autópálya és a 710-es főút új csomópontjától a dunaújvárosi Pentelei-hídig, onnan Kecskemétig tartó út tervezésére, hatástanulmányok készítésére, a szükséges engedélyek beszerzésére több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre.

2017-10-11

Tájékoztató a kötelezően teljesítendő FAKSZ képzésekről

Elérhető a fakszok számára kötelezően teljesítendő közbeszerzési szakmai képzések közül választható, a Miniszterelnökség által elismert képzések aktuális listája.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Október
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép