Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUMagyar Labdarúgó SzövetségAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHL„Keretmegállapodás megkötése sportruházat, cipő és kiegészítő sportfelszerelés szállítására az MLSZ valamennyi korosztályos válogatottja és egyesületek részére” (af)
HUUniverzál Beszerző Korlátolt Felelősségű TársaságAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLAz Univerzál Beszerző Kft. részére munkavédelmi felszerelések szállítása
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Univerzál Beszerző Korlátolt Felelősségű TársaságAjánlati felhívásMagyarország Tatabánya Munkaruházat, különleges munkaruha és kiegészítők
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Magyar Labdarúgó SzövetségAjánlati felhívásMagyarország Budapest Sportruházat
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Debrecen Megyei Jogú Város ÖnkormányzataAjánlati felhívásMagyarország Debrecen Oktatási berendezések
HUMÁV-START Zrt.Ajánlati Felhívás

Elhasználódott, selejtezésre váró bútorok pótlása

HUSzervezet hivatalos megnevezése: Karcagi Tankerületi KözpontAjánlati felhívásMagyarország Karcag Bútorok
HUMÁV Szolgáltató Központ Zrt.Ajánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLEgyen- formaruházati termékek beszerzése adásvételi keretszerződés keretében
HUHM Védelemgazdasági HivatalHelyesbítés/2015 EUHLMunkavédelmi ruházat beszerzése
HUSzervezet hivatalos megnevezése: MÁV Szolgáltató Központ Zrt.Ajánlati felhívásMagyarország Budapest Egyenruha

Hírek

2018-04-17

Elektronikus Közbeszerzési Rendszer

2018 április 15-től már csak az Elektronikus Közbeszerzési Rendszeren (EKR) keresztül lehet közbeszerzési eljárásokat lebonyolítani, ezzel megszűnik a közbeszerzések papíralapú ügyintézése.

2018-03-27

Növelné az egészségügyi közbeszerzések hatékonyságát a Közbeszerzési Hatóság

2017-ben az előző évhez képest 25 százalékkal, több mint 90 milliárd forintra nőtt az egészségügy területén lebonyolított közbeszerzési eljárások összértéke.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2018
Április
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép