Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUHajdúhadház Város ÖnkormányzataÖsszefoglaló tájékoztatás

Hajdúhadház Város Önkormányzat által üzemeltetett Szivárvány Óvoda fejlesztés „TOP-1.4.1-15-HB1 - A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével”

HUHegyvidék LapkiadóÖsszefoglaló tájékoztatás

„Nyomdai szolgáltatás megrendelése 2017.”

HUMangalicatenyésztők Országos Egyesülete Összefoglaló tájékoztatás

Mangalica termékbemutatók, és üzletember találkozók külföldön

HUSzegedi TudományegyetemAjánlati felhívás

Regisztráló papírok beszerzése

HURákóczi SzövetségÖsszefoglaló tájékoztatás

Óvodai ajándékcsomagok beszerzése 2017

HUBp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 EUHLTSZM-A 2017. évi 17. FINA Világbajnokság kommunikációjához kapcsolódó komplex rendezvényszervezési feladatok teljes körű ellátása. Vállalkozási keretszerződés
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Oktatási HivatalAjánlati felhívásMagyarország Budapest Rendezvényszervezési szolgáltatások
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Szabadtéri Néprajzi MúzeumTovábbi információMagyarország Szentendre Public relations szolgáltatások
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Oktatási HivatalAjánlati felhívásMagyarország Budapest Nyomtatási szolgáltatások
HUKözponti Statisztikai HivatalÖsszefoglaló tájékoztatás

GINOP-6.2.1-VEKOP-15-2015-00001 projekthez kapcsolódó mérés válaszadói részére ajándék utalványok beszerzése

Hírek

2017-07-10

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Augusztus
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép