Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUOrszágos Rendőr-főkapitányságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉTájékoztató az eljárás eredményéről „Heliliftek beszerzése a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálat részére”
HUKörös-Maros Nemzeti Park IgazgatóságHelyesbítés/2015 EUHLKorrigendum - KMNPI - Erőgépbeszerzés
HUBüntetés-végrehajtás Országos ParancsnokságaHelyesbítés/2015 EUHLTöbbfunkciós autóbuszok beszerzése adásvételi szerződés keretében módosítás
HUKörös-Maros Nemzeti Park IgazgatóságHelyesbítés/2015 EUHLKorregndum - KMNPI - Gyepkezelési gépek
HUKörös-Maros Nemzeti Park IgazgatóságHelyesbítés/2015 EUHLKorregendum - KMNPI - Szántóföldi gépek
HUDél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt.Tájékoztató az eljárás eredményéről – Közszolgáltatások/2015 EUHL„Kishaszongépjárművek beszerzése a DPMV Zrt. részére” - tájékoztató az eljárás eredményéről
HUMagyar Közút Nonprofit Zrt.Ajánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLHóekék beszerzése -2017
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt.Ajánlati felhívásMagyarország Sopron Mozdonyjavítási és -karbantartási szolgáltatások
HUSzervezet hivatalos megnevezése: FGSZ – Földgázszállító Zártkörűen Működő RészvénytársaságSzerződés odaítéléseMagyarország Siófok Különféle alkatrészek
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Magyar Közút Nonprofit Zrt.Szerződés odaítéléseMagyarország Budapest Útkarbantartási berendezések

Hírek

2017-10-12

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út tervezése

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, az M7-es autópálya és a 710-es főút új csomópontjától a dunaújvárosi Pentelei-hídig, onnan Kecskemétig tartó út tervezésére, hatástanulmányok készítésére, a szükséges engedélyek beszerzésére több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre.

2017-10-11

Tájékoztató a kötelezően teljesítendő FAKSZ képzésekről

Elérhető a fakszok számára kötelezően teljesítendő közbeszerzési szakmai képzések közül választható, a Miniszterelnökség által elismert képzések aktuális listája.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Október
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép