Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUBudapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre ÖnkormányzataTájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉTájékoztatás a "Gépjárműbérlet" tárgyú közbeszerzési eljárás szerződésmódosításáról.
HUKészenléti RendőrségÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás

HUMÁV Magyar Államvasutak Zrt.Ajánlati/Részvételi felhívás - Közszolgáltatások/2015 EUHLRészvételi felhívás - Különféle rendszerű egyszerű és átszelési kitérő
HUMÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt.Ajánlati/Részvételi felhívás - Közszolgáltatások/2015 EUHLVasúti járművek Faiveley típusú alkatrészek beszerzése
HUBudapest Közút Zártkörűen Működő RészvénytársaságAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLSzemélygépjárművek és kistehergépjárművek beszerzése és minőségi cseréje a Budapest Közút Zrt. részére
HUe-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft.Ajánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLAjánlati felhívás - "e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. részére elektromos gépjárműpark teljes körű flottarendszerű üzemeltetése"
HUBaranya Megyei KormányhivatalÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás - A Baranya Megyei Kormányhivatal részére 1 db mobil ügyfélszolgálat, kormányablak és okmányiroda funkciójú egyedi gépjármű beszerzése közúti használatra

HUBaranya Megyei KormányhivatalÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás - A Baranya Megyei Kormányhivatal részére a VP-20.4.-17-2017-00007 azonosító számú projekt keretében 2 db, illetve a kormányhivatal költségvetése terhére további 5 db új 5 személyes áruszállító (pick-up) terepjáró haszongépjármű ...

HUMÁV-START Zrt.Ajánlati felhívás

431, 432, 433 sorozat – fokozatkapcsoló alkatrészeinek beszerzése

HUMÁV Zrt.Ajánlati felhívás

Felépítményi csavarok (anyával) beszerzése

Hírek

2017-10-18

Hasznos iránytű a szakemberek számára

C(2013)9527/F1 Bizottsági határozat és az Európai Bizottság útmutatója

2017-10-12

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út tervezése

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, az M7-es autópálya és a 710-es főút új csomópontjától a dunaújvárosi Pentelei-hídig, onnan Kecskemétig tartó út tervezésére, hatástanulmányok készítésére, a szükséges engedélyek beszerzésére több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
december
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép