Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUBudapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Egészségügyi IntézményeÖsszefoglaló tájékoztatás

Központi felnőtt háziorvosi ügyelet ellátása

HUMagyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen működő RészvénytársaságÖsszefoglaló tájékoztatás

Műszaki ellenőri feladatok ellátása a KEHOP-3.3.1 pályázati konstrukció keretében megvalósítandó, Berhida ipartelep szennyezett területek kármentesítése – II. szakasz elnevezésű projektben

HUNMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft.Összefoglaló tájékoztatás

Cselekvő közösségek – aktív közösségi szerepvállalás EFOP 1.3.1-15 projekt – Projekt monitoring és kutató-fejlesztő tevékenység

HUMVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (MVM Paks II. Zrt.)Összefoglaló tájékoztatás

Idegen nyelvi képzési szolgáltatás igénybevétele 2017-2020 - visszavonás

HUÁllami Egészségügyi Ellátó KözpontÖsszefoglaló tájékoztatás

összefoglaló tájékoztatás

HUSomogy Megyei Kaposi Mór Oktató KórházÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás - „Anesztéziás és intenzív ellátás anyagainak beszerzése a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház részére”

HUPécsi TudományegyetemÖsszefoglaló tájékoztatás

PTE Klinika Központi Gyógyszertár lakossági gyógyszerellátást biztosító egysége részére Windows alapokon működő készletgazdálkodási programrendszer és komissiózó automata berendezés beszerzése.

HUEmberi Erőforrások MinisztériumaÖsszefoglaló tájékoztatás

Auditálási és könyvvizsgálói feladatok ellátása az Erasmus+ európai uniós program végrehajtásának ellenőrzése céljából a 2017., 2018., 2019. és a 2020. évekre vonatkozóan

HUDebreceni EgyetemÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztató (DEK-474/2017.)

HUSzegedi TudományegyetemAjánlati felhívás

12 db fém vázas műbőr fotel felújítása

Hírek

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

2017-05-31

Közbeszerzési szakmai konferencia a Larus Rendezvényközpontban

Közbeszerzésről szakértőktől, nem csak szakértőknek” elnevezésű konferenciát tartottak Budapesten, a Larus Rendezvényközpontban. A konferencia célja, hogy naprakész információval szolgáljon a közbeszerzések résztvevői számára

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Június
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép