Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUCsejtei Fém-Vill Kft.Helyesbítés/2015 EUHLCsejtei- Lemezmegmunkáló gépek és termelésirányítási szoftver- Korrigendum
HUSzarvasi Vas-Fémipari Zrt.Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLTájékoztató az eljárás eredményéről az „Eszközbeszerzés adásvételi szerződés alapján a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. részére a GINOP-2.1.1-15 - Vállalatok K+F+I tevékenységének a támogatása konstrukció keretében" tárgyú közbeszerzési eljárásban
HUKomlói Egészségcentrum, Bányászati Utókezelő és Éjjeli Szanatórium Egészségügyi KözpontÖsszefoglaló tájékoztatás

Arthroszkópos torony szállítása és üzembe helyezése.

HUKoch Borászat Kft.Összefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztató a "Gépek beszerzése a borászati palackos érlelő raktárépület fejlesztés keretében hat önállóan megajánlható részben a Koch Borászat Kft. részére a(z) VP3-4.2.2-16 felhívás kódszámú Projekt keretében" közbeszerzési ...

HUBKV Zrt.Ajánlati felhívás

Kerékanya-elfordulást jelző gyűrűk beszerzése

">

Kerékanya-elfordulást jelző gyűrűk beszerzése

HUSzegedi TudományegyetemAjánlati felhívás

Gyógyászati célú gumicsövek, végbélcsövek beszerzése

HUMÁV Zrt.Ajánlati felhívás

"Felsővezetéki táp-, megkerülő vezeték alkatrészek (földelő kengyelek) beszerzése"

HUMÁV Zrt.Ajánlati felhívás

Tömszelence beszerzése

HUMÁV FKG Kft.Ajánlati felhívás

2017 08 15 D.szeleptartó komplett beszerzése

HUOrszágos Onkológiai IntézetÖsszefoglaló tájékoztatás

Sebészeti eszközök beszerzése adásvételi szerződés keretében 24 részajánlati körben összefoglaló tájékoztatás visszavonása

Hírek

2017-07-10

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Augusztus
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép