Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUMagyar Állami Operaház Összefoglaló tájékoztatás

„A Magyar Állami Operaház és az Erkel Színház, valamint azok telephelyei vagyonvédelmének, járőrszolgálatának ellátása, pénzkísérési szolgáltatások elvégzése” - Összefoglaló tájékoztatás visszavonása

HUMÁV-START Zrt.Ajánlati felhívás

Leesés elleni védelem kialakítása Fényeslitke teherkocsi javító műhelyben

HUMÁV FKG Kft.Ajánlati felhívás 
">

Ajánlattételi felhívás Járműbiztonsági ragasztott üveg beszerzése Adásvételi szerződéssel

 
PLSzervezet hivatalos megnevezése: Zarząd Morskiego Portu Gdańsk SATovábbi információLengyelország Gdansk Építési munkák
FRSzervezet hivatalos megnevezése: EDF SAAjánlati felhívásFranciaország LA DEFENSE Nagyjavítás és felújítás
PLSzervezet hivatalos megnevezése: Powiat JarosławskiSzerződés odaítéléseLengyelország Jarosłw Ipari gépek
DESzervezet hivatalos megnevezése: Würzburger Bäder GmbHSzerződés odaítéléseNémetország Würzburg Fémmegmunkálás
FRSzervezet hivatalos megnevezése: Commune de Saint-Gilles Croix de VieSzerződés odaítéléseFranciaország Saint-Gilles Croix de Vie Acélszerkezet felállítása
DESzervezet hivatalos megnevezése: Stadt Augsburg, Referat 1+4, Rathausplatz 1, 86150 Augsburg vertreten durch die AGS – Augsburger Gesellschaft für Stadtentwicklung und Immobilienbetreuung GmbHAjánlati felhívásNémetország Augsburg Építési munkák
ATSzervezet hivatalos megnevezése: Stadt Wien – Wiener WohnenAjánlati felhívásAusztria Bécs Fémmegmunkálás

Hírek

2017-10-18

Hasznos iránytű a szakemberek számára

C(2013)9527/F1 Bizottsági határozat és az Európai Bizottság útmutatója

2017-10-12

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út tervezése

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, az M7-es autópálya és a 710-es főút új csomópontjától a dunaújvárosi Pentelei-hídig, onnan Kecskemétig tartó út tervezésére, hatástanulmányok készítésére, a szükséges engedélyek beszerzésére több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
december
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép