Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUMÁV Magyar Államvasutak Zrt.Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉszerződésmódosítás a "Püspökladány, Rákóczi utca vízvezeték" közbeszerzési eljárásban
HUBudapest Főváros II. Kerületi ÖnkormányzatTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉTájék_elj_eredm-II_KER_ÖNK-pesthidegkúti_gyalogosforgalom_fejlesztés_2017
HUBudapest Főváros II. Kerületi ÖnkormányzatTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉTájék_elj_eredm-II_KER_ÖNK-nagyfelületű_útjavítások_2017
HUBudaörs Város ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLSzéles utca szennyvízcsatorna rekonstrukciója
HUBudaörs Város ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLHalom utca szennyvízcsatorna rekonstrukciója
HUDebrecen Megyei Jogú Város ÖnkormányzataAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLA debreceni déli gazdasági övezet infrastruktúra fejlesztése: ivóvízellátás kivitelezési munkálatainak III. üteme
HUKiskunlacháza Nagyközség ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉKiskunlacháza útépítés 2017
HUNIF Zrt.Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 EUHL„Egyösszegű átalánydíjas vállalkozási szerződés a „Hídrekonstrukciós Program I/1. ütem” keretében elvégzendő vasúti hídrekonstrukcióra” - 2. rész - 1. sz. szerz. mód.
HUNIF Zrt.Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 EUHL„Egyösszegű átalánydíjas vállalkozási szerződés a „Hídrekonstrukciós Program I/1. ütem” keretében elvégzendő vasúti hídrekonstrukcióra” - 1. rész - 1. sz. szerz. mód.
HUNIF Zrt.Helyesbítés/2015 EUHLM2 gyorsforgalmi út Dunakeszi északi csomópont és a 2. sz. főút közötti összekötő - 3. sz. korrigendum

Hírek

2017-07-10

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Augusztus
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép