Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUOktatási HivatalÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás

HUKülgazdasági és KülügyminisztériumÖnkéntes előzetes átláthatóságra vonatkozó hirdetmény/2015 KÉ„Szabadságtervező és nyilvántartó rendszer támogatása és továbbfejlesztése”
HUFővárosi Szabó Ervin KönyvtárTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉInformatikai eszközök beszerzése az EFOP-3.3.3-VEKOP/16-2016-00001 pályázati konstrukció keretében, eredmény
HUSzéchenyi István EgyetemHelyesbítés/2015 EUHLKorrigendum 2. Adásvételi szerződés informatikai eszközök beszerzésére a Széchenyi István Egyetemen a GINOP 2.3.4-15-2016-00003 projekt keretében (7 részterület)
HUMagyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen működő RészvénytársaságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLMNV Zrt. részére SAP Enterprise support szoftver karbantartási szolgáltatás beszerzése - TEE
HUMagyar Nemzeti BankAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLSzerver hardver beszerzés (KBF/422/2017) - EMF
HUMagyar Nemzeti Filmalap Közhasznú Nonprofit ZrtAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLSpeciális informatikai eszközök beszerzése - Használt eszközök bizományos beszerzése - Ajánlati felhívás
HUNemzetgazdasági MinisztériumÖsszefoglaló tájékoztatás

EURES termékbeszerzés - Egyéb tárgyi eszközök / Összefoglaló tájékoztató visszavonása

HUNemzetgazdasági MinisztériumÖsszefoglaló tájékoztatás

EURES termékbeszerzés - Egyéb tárgyi eszközök beszerzése / Összefoglaló tájékoztató

HUSzombathely Megyei Jogú Város ÖnkormányzataÖsszefoglaló tájékoztatás

Szent Márton SmartCity városkártya és portálrendszer kialakítása vállalkozási szerződés keretében

Hírek

2017-07-10

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Augusztus
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép