Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUNemzeti Média- és Hírközlési HatóságEljárást megindító felhívás/2015 KÉIBM hardvereszközök garanciakiterjesztése és szoftvertámogatási szolgáltatás nyújtása (eljárást megindító felhívás)
HUKMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt.Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLAjánlatkérőnél működő LIBRAVR BUSZ rendszerének a NÜSZ Zrt. által biztosított SAP ERP és CO, és az MVM Informatika rendszereivel való adatkapcsolat biztosításához szükséges fejlesztési szolgáltatások nyújtása vállalkozási szerződés keretében
HUKormányzati Informatikai Fejlesztési ÜgynökségTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLAz EFOP 3.2.4-16 „Digitális kompetencia fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt keretében iskolai Wifi hálózatok kiépítése - Észak-Magyarországi Régió - Eredmény
HUOrszággyűlés HivatalaTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLHordozható számítógépek, kiegészítők és kapcsolódó szolgáltatások beszerzése (685/2017.)
HUOrszággyűlés HivatalaTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLMicrosoft szoftverlicencek beszerzése (699/2017.)
HUMagyar Nemzeti BankTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLTájékoztató az eljárás eredményéről - Microsoft Enterprise Agreement keretben történő szoftver-licencek szállítása KBF/856/2017
HUNemzeti Védelmi SzolgálatTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLTájékoztató hirdetmény - KÖFOP-2.2.3-VEKOP-16 azonosító jelű, „Kapacitásfejlesztés a korrupciós esetek nagyobb arányú felderítése, illetve megelőzése érdekében” projekt keretében IT fejlesztése az NVSZ részére III.
HUKészenléti RendőrségAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLAF - Informatikai eszközök beszerzése 8 részben
HUSzervezet hivatalos megnevezése: NKM Földgázszolgáltató Zártkörűen Működő RészvénytársaságSzerződés odaítéléseMagyarország Budapest Rendszer-karbantartási és támogatási szolgáltatások
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Kormányzati Informatikai Fejlesztési ÜgynökségSzerződés odaítéléseMagyarország Budapest Helyi hálózattal (LAN) kapcsolatos szolgáltatások

Hírek

2018-02-14

Közbeszerzési értékhatárok 2018

2018-ban - a nemzeti értékhatárokat és némely uniós euróértéket kivéve - változtak a közbeszerzési és koncessziós értékhatárok

2018-02-07

70%-kal ugrott tavaly a kiírt közbeszerzések száma

A 2016-os mintegy 2000 milliárdról 2017-ben 3457 milliárd forintra ugrott a kiírt közbeszerzések volumene és míg egy tenderre tavalyelőtt átlagosan 6 ajánlat érkezett, addig ez tavalyra nyolcra ugrott.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2018
Február
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép