Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUOrszágos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. (OFFi Zrt.)Összefoglaló tájékoztatás

összefoglaló tájékoztatás - ajándék utalványok beszerzése 2017-2018

HUBKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő RészvénytársaságÖnkéntes előzetes átláthatóságra vonatkozó hirdetmény/2015 KÉ"Jogi behajtási keretrendszer és moduljai üzemeltetése" - eredménytájékoztató
HUMagyar Posta Zrt.Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉTájékoztató szerződés 2. sz. módosításáról
HUMFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő RészvénytársaságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉAz MFB Zrt.-nél üzemelő ReportGenerator (FiRE) jelentésszolgálati rendszer továbbfejlesztésének megvalósítása és a jelenlegi, illetve továbbfejlesztett rendszer támogatása.
HUe-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft.Helyesbítés/2015 EUHLMódosítás - "Nemzeti E-Mobilitási Platform kialakítása az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. számára"
HUMagyar ÁllamkincstárTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLKincstári értékpapír kereskedési rendszer modernizációja
HUKülgazdasági és KülügyminisztériumTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLA külgazdasági és külügyi működést támogató kiemelt alapfolyamatok fejlesztése és szolgáltatási kapacitásuk bővítése
HUBelügyminisztériumAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLKÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-00023 azonosító jelű, „Mezőgazdasági Vízhasználat Információs és Ellenőrzési Keretrendszer (VIZEK)” elnevezésű projekt keretében VIZEK e-Vízikönyv rendszer kialakítása
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Nemzeti Akkreditáló HatóságSzerződés odaítéléseMagyarország Budapest IT-szolgáltatások: tanácsadás, szoftverfejlesztés, internet és támogatás
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen működő RészvénytársaságSzerződés odaítéléseMagyarország Budapest Szoftvertámogatási szolgáltatások

Hírek

2017-10-12

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út tervezése

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, az M7-es autópálya és a 710-es főút új csomópontjától a dunaújvárosi Pentelei-hídig, onnan Kecskemétig tartó út tervezésére, hatástanulmányok készítésére, a szükséges engedélyek beszerzésére több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre.

2017-10-11

Tájékoztató a kötelezően teljesítendő FAKSZ képzésekről

Elérhető a fakszok számára kötelezően teljesítendő közbeszerzési szakmai képzések közül választható, a Miniszterelnökség által elismert képzések aktuális listája.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Október
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép