Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUJahn Ferenc Dél-Pesti Kórház és RendelőintézetÖsszefoglaló tájékoztatás

PACS rendszer működtetése és hardware beszerzése a jelenlegi rendszer működtetésével vállalkozási szerződés keretei között 36 hónap határozott időtartamra.

HUBudapest Közút Zártkörűen Működő RészvénytársaságÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás - Liferay licenszek gyártói supportjának beszerzése és kapcsolódó fejlesztési feladatok ellátása

HUOrszágos Közegészségügyi IntézetTájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉTájékoztató a szerződés módosításáról - Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 számú, Komplex népegészségügyi szűrések elnevezésű kiemelt projekt megvalósításához kapcsolódóan „Szűrésmenedzsment rendszer (SzM) kialakítása"
HUOrszágos Közegészségügyi IntézetTájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉTájékoztató a szerződés módosításáról - Elektronikus ügyviteli rendszer (EÜR) fejlesztése - EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001
HUNitrokémia Környezetvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Zrt.Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉVállalkozási keretszerződés a Nitrokémia Zrt. informatikai rendszerének üzemeltetésére
HUMagyar Nemzeti BankTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉTájékoztató az eljárás eredményéről a "Rendezvény regisztrációs rendszer szoftverfejlesztési és karbantartási támogatása_KBF/544/2017" tárgyú eljárásban
HUKözponti Statisztikai HivatalTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ„ELEKTRA support szolgáltatások beszerzése 1 éves időtartamra”
HUBudaörs Város ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉSzoftver licencek
HUBudapest Főváros Főpolgármesteri HivatalÖnkéntes előzetes átláthatóságra vonatkozó hirdetmény/2015 EUHLHelyi Adók Információs Rendszere működés-támogatása, illetve jogszabály- és rendszerkövetése
HUMKK Magyar Követeléskezelő Zártkörűen Működő RészvénytársaságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLKöveteléskezelő integrált informatikai rendszer üzleti alapú kiterjesztésének támogatása, fejlesztése 2017 - eredmény

Hírek

2017-10-18

Hasznos iránytű a szakemberek számára

C(2013)9527/F1 Bizottsági határozat és az Európai Bizottság útmutatója

2017-10-12

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út tervezése

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, az M7-es autópálya és a 710-es főút új csomópontjától a dunaújvárosi Pentelei-hídig, onnan Kecskemétig tartó út tervezésére, hatástanulmányok készítésére, a szükséges engedélyek beszerzésére több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
december
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép