Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUOktatási HivatalÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás

HUBudapest Közút Zártkörűen Működő RészvénytársaságTájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉTájékoztató a szerződés módosításáról - Adásvételi keretmegállapodás közúti jelzőtáblákhoz, dekorációkhoz felhasználható lemezek beszerzésére
HUOrosháza Város ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉOrosháza Város Önkormányzata és intézményeinek vagyon és felelősség, valamint a gépkocsik CASCO és kötelező felelősség biztosítása - eredménytájékoztató
HUBKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő RészvénytársaságÖsszefoglaló tájékoztatás

Kerékpárosbarát infrastruktúrális fejlesztések Budapest X. kerületében VEKOP 5.3.1- 15-2016-00011 projekt engedélyezési és kiviteli tervének elkészítése II.

HUNemzetgazdasági MinisztériumÖsszefoglaló tájékoztatás

EURES termékbeszerzés - Egyéb tárgyi eszközök / Összefoglaló tájékoztató visszavonása

HUNemzetgazdasági MinisztériumÖsszefoglaló tájékoztatás

EURES termékbeszerzés - Egyéb tárgyi eszközök beszerzése / Összefoglaló tájékoztató

HUBudapest Airport Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Üzemeltető Zártkörűen Működő RészvénytársaságÖsszefoglaló tájékoztatás

Mérnöki, műszaki ellenőri feladatok ellátása a ’Connection of the railway line Budapest-Arad to the multi-modal hub at Budapest Airport’ Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz forrásból 85%-ban támogatott projekt keretében megvalósításra kerülő Liszt Ferenc ...

HUSzombathely Megyei Jogú Város ÖnkormányzataÖsszefoglaló tájékoztatás

Szent Márton SmartCity városkártya és portálrendszer kialakítása vállalkozási szerződés keretében

HUHajdúhadház Város ÖnkormányzataÖsszefoglaló tájékoztatás

Hajdúhadház Város Önkormányzat által üzemeltetett Szivárvány Óvoda fejlesztés „TOP-1.4.1-15-HB1 - A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével”

HUHegyvidék LapkiadóÖsszefoglaló tájékoztatás

„Nyomdai szolgáltatás megrendelése 2017.”

Hírek

2017-07-10

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Augusztus
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép