Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUNISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zártkörűen Működő RészvénytársaságÖsszefoglaló tájékoztatás

Összekapcsolás keretében nyújtott hívásvégződtetés, tranzit és hívásvégződtetés szolgáltatás nyújtása

HUSzegedi TudományegyetemAjánlati felhívás

SZTE ÁJTK Alkotmányjogi Tanszék részére, felnőttképzési szaknyelv tolmácsolása, és kapcsolatszervezés, valamint angol szaknyelvi szövegek lektorálása

HUMÁV-START Zrt.Ajánlati felhívás

JÉ nyomtató, vevőkijelző, vonalkódolvasó beszerzése

HUMÁV Szolgáltató Központ Zrt.Ajánlati felhívás

Leporellók, fax- és telextekercs leszállítása

HUSzervezet hivatalos megnevezése: Nemzeti Örökség IntézeteSzerződés odaítéléseMagyarország Budapest Kőfaragás
HUNIF Zrt.Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉTájékoztató az eljárás eredményéről - Sokszorosítási, fénymásolási és egyéb nyomdai feladatok ellátása
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs KözpontÖnkéntes előzetes átláthatóságra vonatkozó hirdetményMagyarország Budapest Előfizetési szolgáltatások
HUMIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.Összefoglaló tájékoztatás

Miskolci Napló Önkormányzati sajtókiadvány terjesztése.

HUMVM NET Zrt.Összefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás

HUNemzeti Eszközkezelő Zrt.Összefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás visszavonása (Könyvvizsgálói szolgáltatások a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. és NET Életjáradék Zrt. részére)

Hírek

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

2017-05-31

Közbeszerzési szakmai konferencia a Larus Rendezvényközpontban

Közbeszerzésről szakértőktől, nem csak szakértőknek” elnevezésű konferenciát tartottak Budapesten, a Larus Rendezvényközpontban. A konferencia célja, hogy naprakész információval szolgáljon a közbeszerzések résztvevői számára

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Június
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép