Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUKoch Borászat Kft.Összefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztató a "Gépek beszerzése a borászati palackos érlelő raktárépület fejlesztés keretében hat önállóan megajánlható részben a Koch Borászat Kft. részére a(z) VP3-4.2.2-16 felhívás kódszámú Projekt keretében" közbeszerzési ...

HUBKV Zrt.Ajánlati felhívás

Kerékanya-elfordulást jelző gyűrűk beszerzése

">

Kerékanya-elfordulást jelző gyűrűk beszerzése

HUMÁV Zrt.Ajánlati felhívás

"Felsővezetéki táp-, megkerülő vezeték alkatrészek (földelő kengyelek) beszerzése"

HUMÁV Zrt.Ajánlati felhívás

Tömszelence beszerzése

HUMÁV FKG Kft.Ajánlati felhívás

2017 08 15 D.szeleptartó komplett beszerzése

HUIparművészeti MúzeumHelyesbítés/2015 EUHLVagyonvédelmi feladatok ellátása az Iparművészeti Múzeum rekonstrukciója - kiköltözés, illetve a kivitelezés ideje - alatt, vállalkozási szerződés keretében - korrigendum
HUSzegedi TudományegyetemAjánlati felhívás

SZTE SZAKK Pszichiátriai Klinika Sürgősségi Ambulancia várótermében biztonsági kamerarendszer kiépítése, meglévő rendszerbe illesztéssel (Panasonic v. azzal megegyező v. magasabb minőségű)

HUSzervezet hivatalos megnevezése: Nemzeti SportközpontokSzerződés odaítéléseMagyarország Budapest Őrzési szolgáltatások
HUReMat Hulladékhasznosító Zártkörűen működő Részvénytársaság Összefoglaló tájékoztatás

Műanyag-alapanyag gyártó kapacitás fejlesztése a ReMat Zrt-nél (Azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00462) című projekt keretében PLC vezérelt egyedi szennyvízkezelő berendezés beszerzése, telepítése és üzembehelyezése.

HUBudapesti Távhőszolgáltató Zrt.Összefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás

Hírek

2017-07-10

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Augusztus
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép