Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUFővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac IgazgatóságaTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ„CSAPI telephelyein rendszeres csatornatisztítási munkák”- tájékoztató az eljárás eredményéről.
HUBudapest Közút Zártkörűen Működő RészvénytársaságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉTájékoztató az eljárás eredményéről - A Budapest Közút Zrt. üzemeltetésében és kezelésében lévő hidak és közúti felüljárók di-latációjának és víznyelőinek és víznyelő elvezető rendszerének tisztítása, valamint alul-járók csatornarendszerének tisztítása
HUBudapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.Összefoglaló tájékoztatás

Budapest Gyógyfürdői Zrt. takarítási feladatainak ellátása

HUGyőr-Szol Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt.Összefoglaló tájékoztatás

GYŐR-SZOL Zrt székhely és telephelyek, valamint a működésében lévő létesítmények takarítási munkái - visszavonás

HUSzervezet hivatalos megnevezése: Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit RészvénytársaságSzerződés odaítéléseMagyarország Budapest Hamuártalmatlanítási szolgáltatások
HUSzociális és Gyermekvédelmi FőigazgatóságÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás

HUSzellemi Tulajdon Nemzeti HivatalaÖsszefoglaló tájékoztatás

Hivatal székházának és bérleményeinek takarítása valamint higiéniai termékek és tisztítószerek adás-vétele

NOSzervezet hivatalos megnevezése: Nøtterøy kommuneAjánlati felhívásNorvégia Nøtterøy Hólapátolási szolgáltatások
NOSzervezet hivatalos megnevezése: Narvik KommuneAjánlati felhívásNorvégia Narvik Hólapátolási szolgáltatások
NOSzervezet hivatalos megnevezése: Nord-Gudbrandsdal Renovasjonsselskap IKSAjánlati felhívásNorvégia Dovre Hulladékszállítási szolgáltatások

Hírek

2017-07-10

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Augusztus
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép