Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUFővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac IgazgatóságaTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ„CSAPI telephelyein rendszeres csatornatisztítási munkák”- tájékoztató az eljárás eredményéről.
HUBudapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.Összefoglaló tájékoztatás

Budapest Gyógyfürdői Zrt. takarítási feladatainak ellátása

HUUzsoki Utcai KórházHelyesbítés/2015 EUHL„Uzsoki Utcai Kórház általános-, egészségügyi¬napiilletve időszakos takarítási munkáinak elvégzése a közbeszerzési dokumentumban részletezett igényeknek megfelelően" - Korrigendum
HUGyőr-Szol Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt.Összefoglaló tájékoztatás

GYŐR-SZOL Zrt székhely és telephelyek, valamint a működésében lévő létesítmények takarítási munkái - visszavonás

HUMosonmagyaróvár Város ÖnkormányzataÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás

HUSzombathely Megyei Jogú Város ÖnkormányzataÖsszefoglaló tájékoztatás

Új Egészségügyi Alapellátó Központ kialakítás építési munkái - visszavonás

HUSzombathely Megyei Jogú Város ÖnkormányzataÖsszefoglaló tájékoztatás

Új Egészségügyi Alapellátó Központ kialakítás építési munkái V.

HUHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalTájékoztató a szerződés módosításáról/KÉ/2013.07.01 KÉTakarítási feladatok ellátása II.rész
HUSzociális és Gyermekvédelmi FőigazgatóságÖsszefoglaló tájékoztatás

Összefoglaló tájékoztatás

HUHajdú-Bihar Megyei KormányhivatalTájékoztató a szerződés módosításáról/KÉ/2013.07.01 KÉTakarítási szolgáltatás nyújtása a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal vagyonkezelésében, illetve üzemeltetésében lévő alábbi debreceni épületek vonatkozásában

Hírek

2017-07-10

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Augusztus
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép