Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Megyei Jogú Városok Szövetségének Jegyzői Kollégiumi Ülése 2017-05-12

A Hatóság elnöke előadásában beszámolt a Kbt. módosításának legfőbb elemiről. A hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárások szabályait is szigorították, melynek célja a HNT-k számának visszaszorítása.

Statisztikai diagramok segítségével szemléltette, hogy az Uniós rezsimben a hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárások száma 327 db-ról, 180 db-ra csökkent 2015-ről, 2016-ra, a nemzeti rezsimben ez a szám 2676 db-ról 557 db-ra lecsökkent.

Részletesen kifejtette a Hatóság Szerződés Ellenőrzési Főosztályának tapasztalatait.

A SZEF célja a szerződésszerű teljesítés megvalósításának ellenőrzése, valamint a közbeszerzési szerződések módosításának, annak jogalapjának az ellenőrzése. 2017. január 15-től a SZEF keretében működik a Kapacitásellenőrző Osztály, amely új feladatot jelent a Hatóság számára.

Bemutatta a Közbeszerzési Döntőbizottság határozatai alapján megállapított legjellemzőbb jogsértéseket, melynek élén a hirdetmény közzétételi kötelezettség megsértése állt, azt pedig az alvállalkozók bejelentésének elmulasztása követett.

 

Forrás: http://www.kozbeszerzes.hu/hirek/megyei-jogu-varosok-szovetsegenek-jegyzoi-kollegiumi-ulese

 

Vissza

Közbeszerzési hirdetmény figyelés

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunk segítségével

Magyarország és az Európai Unió országainak (TED) összes megjelent közbeszerzési hirdetményét figyelheti.

Naponta, e-mailben kapja meg az Önt érdeklő új kiírásokat testreszabottan.

Archívumunk segítségével böngészhet a korábban megjelenő hirdetmények között is.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2018
Április
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép