Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Növelné az egészségügyi közbeszerzések hatékonyságát a Közbeszerzési Hatóság 2018-03-27

2017-ben az előző évhez képest 25 százalékkal, több mint 90 milliárd forintra nőtt az egészségügy területén lebonyolított közbeszerzési eljárások összértéke. A megvalósult közbeszerzések orvosi felszerelések, gyógyszerészeti termékek, egészségügyi és szociális szolgáltatásokkal kapcsolatos építési beruházások és egészségügyi oktatási szolgáltatások beszerzésével járultak hozzá a magyar egészségügyi intézmények modernizálásához.

Az ágazat kiemelt jelentősége miatt a Közbeszerzési Hatóság tapasztalatait egy kifejezetten az egészségügyi beszerzések során észlelt problémákra koncentráló konferencia keretében osztotta meg hazai közbeszerzési szaktanácsadókkal. A rendezvény keretében szó esett a kórházak által tapasztalt problémákról, a Közbeszerzési Döntőbizottság által megfigyelt tipikus jogsértésekről.

„A Közbeszerzési Hatóság aktív szerepet vállal a hazai közbeszerzési szakemberek felkészültésgének naprakészen tartásában, a továbbképzésben, e célból szervezünk rendszeresen konferenciákat, workshopokat. Az egészségügy egy kiemelt terület a közbeszerzési piacon belül, illetve jellegét tekintve is, éppen ezért szenteltünk egy külön rendezvényt a témának. Korszerű elveket valló szolgáltató hatóságként küldetésünknek tartjuk a közpénzek minél hatékonyabb felhasználásának elősegítését, melynek fontos része edukációs tevékenységünk” – hívta fel a figyelmet Rigó Csaba, a Közbeszerzési Hatóság elnöke.

forrás: kozbeszerzes.hu

 

Vissza

Közbeszerzési hirdetmény figyelés

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunk segítségével

Magyarország és az Európai Unió országainak (TED) összes megjelent közbeszerzési hirdetményét figyelheti.

Naponta, e-mailben kapja meg az Önt érdeklő új kiírásokat testreszabottan.

Archívumunk segítségével böngészhet a korábban megjelenő hirdetmények között is.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2018
Április
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép