Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Nyilvántartott ajánlatkérők 2017-10-12

Elérhető a közbeszerzésekben nyilvántartott ajánlatkérőként megjelenő gazdasági szereplők listája:

A közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban Kbt.) 26. § (1) bekezdése alapján az ajánlatkérők (kivéve a Kbt.-ben meghatározott szűk kivételi kört) kötelesek a Kbt. hatálya alá tartozásukról, valamint adataikban bekövetkezett változásról a Közbeszerzési Hatóságot értesíteni. A Hatóság naprakész nyilvántartást vezet az ajánlatkérőkről, és azt a honlapján közzéteszi.

 

 

A lista 2017.10.05-én frissült és tartalmazza az eddig a dátumig feltöltött adatokat. A listát Ön is letöltheti a képre kattintva .xls formátumban és így egyszerűen böngészhet a kiírók adatai között.

TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT ÉRDEKLŐDŐKET, HOGY A BEJELENTKEZETT AJÁNLATKÉRŐK NYILVÁNTARTÁSÁBAN MEGADOTT ADATOK NEM MINŐSÜLNEK KÖZHITELESNEK, AZOK PUSZTÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK.

Forrás: kozbeszerzes.hu

 

Vissza

Közbeszerzési hirdetmény figyelés

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunk segítségével

Magyarország és az Európai Unió országainak (TED) összes megjelent közbeszerzési hirdetményét figyelheti.

Naponta, e-mailben kapja meg az Önt érdeklő új kiírásokat testreszabottan.

Archívumunk segítségével böngészhet a korábban megjelenő hirdetmények között is.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2018
Május
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép