Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Újabb három útmutatót bocsájtott ki a Közbeszerzések Tanácsa 2017-05-19

2017. május 18-án ülésezett a Közbeszerzések Tanácsa, melyen 3 útmutatót is elfogadtak. Az útmutatók három különböző témát fednek le, azonban egységes céljuk a jogalkalmazók támogatása és a jogértelmezés elősegítése.

Az első elfogadott útmutató az Európai Unióban és az Európai Gazdasági Térségben letelepedett gazdasági szereplők által benyújtandó igazolásokról, nyilatkozatokról, nyilvántartásokról és adatokról szól.

A második jóváhagyott útmutató a közbeszerzési eljárások eredményeként megkötött szerződések Közbeszerzési Törvény szerinti módosításával foglalkozik részletesebben, valamint ezen szerződések teljesítésével kapcsolatos egyes kérdésekről szól.

A harmadik útmutató tárgya a kizáró okok tekintetében benyújtandó igazolások, nyilatkozatok, nyilvántartások és adatok a Magyarországon letelepedett gazdasági szereplők vonatkozásában.

Mindhárom útmutató a 2017. május 19-én megjelenő 81. számú Közbeszerzési Értesítőben olvasható, továbbá a Napi Közbeszerzés új mobil applikáción keresztül is bővebben tájékozódhatnak róluk.

 

Forrás: http://www.kozbeszerzes.hu/hirek/ujabb-harom-utmutatot-bocsajtott-ki-kozbeszerzesek-tanacsa

 

Vissza

Közbeszerzési hirdetmény figyelés

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunk segítségével

Magyarország és az Európai Unió országainak (TED) összes megjelent közbeszerzési hirdetményét figyelheti.

Naponta, e-mailben kapja meg az Önt érdeklő új kiírásokat testreszabottan.

Archívumunk segítségével böngészhet a korábban megjelenő hirdetmények között is.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2018
Február
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép