Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Gyakori kérdések

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkkal kapcsolatos általános kérdésekre kaphat a lentiekben választ vagy úgy hogy az alábbi alcím lista Önt érdeklő elemére kattint vagy úgy hogy egyszerűen csak lejjebb görget az oldalon és kedvére böngész a kérdések és válaszok közt.

khf.hu szolgáltatás

Milyen szolgáltatást nyújt a khf.hu?

A szolgáltatás folyamatosan nyomon követi a magyar és európai közbeszerzési hirdetményeket, és a felhasználók keresési beállításainak megfelelő hirdetményeket e-mailben juttatja el, vagy az oldalra belépve csoportosítva összegzi a regisztrált tagoknak.

A khf.hu nem csupán az ajánlati felhívásokat figyeli Önnek, hanem egyéb hirdetmény típusokat is, így Ön értesülni fog a témáiban közölt közbeszerzési eredményekről, szerződés-teljesítésekről is. Ezáltal nyomon követheti versenytársai megbízásait is.

 

Keresőprofilok

Mik azok a keresőprofilok?

A regisztrált felhasználók keresőprofilokat hozhatnak létre, amelyekben megadhatják, hogy milyen téma érdekli őket vagy választhatnak a khf.hu által összeállított keresési kategóriarendszerből.

Közbeszerzési keresési beállítások

Hogyan tudom megadni, engem milyen közbeszerzések érdekelnek?

Egyrészt lehetőség van keresési szó megadására, másrészt lehetőség van megadott tevékenységi területek közül választani, melyek a hivatalos CPV osztályzás szerint vannak csoportosítva. Továbbá megadhat földrajzi terület alapján szűrési beállításokat, valamint további haladó keresési beállítások közül választhat.

Hány keresőprofilt állíthatok be?

Akár korlátlan számú keresési kategóriát is beállíthat és figyelhet.

Befolyásolja-e a szolgáltatás árát, ha több keresőszót, vagy több keresőprofilt adok meg, vagy ha több országot figyeltetek?

Ha egy keresőprofilon belül állít be több keresőszót, iletve keresési feltételt, az nem befolyásolja a szolgáltatás árát. A megadott keresőprofilok számától függően az ár változhat, a KF MINI csomagban maximum 2, a KF START csomagban maximum 5, a KF PRO csomagban pedig korlátlan számú keresőprofilt állíthat be.
Előfizetőinknek lehetősége van, hogy előre kialakított keresőkategóriák közül válasszanak, vagy az önmaguk által létrehozott beállítások alapján saját keresési profilokat állítsanak be.

 

Üzleti profil

Mi az az „Üzleti profil”?

Már az előfizetés alkalmával szeretnénk támogatni Önt abban, hogy a cége tevékenységéhez leginkább illeszkedő közbeszerzési hirdetményeket kapja meg. A kiválasztott főkategória alapján beállítjuk Önnek az első keresési profilját, melyet a későbbiekben bármikor szabadon módosíthat.

Archív keresés

Van lehetőség múltbeli hirdetmények közti keresésre is?

"Archívum" menüpontunk kínál lehetőséget múltbeli közbeszerzések közti keresésre. Az archívum mindig a keresés aktuális napját megelőző 60 nap hirdetményeit tartalmazza.

Befolyásolja-e a szolgáltatás árát, ha használom az archív keresést?

Nem. Az archív keresés használata szintén nem változtat a közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatás árán.

E-mail címek

Milyen formában kapok értesítést a közbeszerzésekről?

Regisztráció alkalmával minden felhasználó megad egy e-mail címet, illetve opcionálisan további értesítési címeket. A rendszer minden új közbeszerzés megjelenésekor értesítő e-mailt küld a megadott címekre, melyben megtalálhatóak a felhasználó keresőprofiljaira érkező találatok. A felhasználói felületre belépve ugyancsak böngészhetőek a találatok.

Hány e-mail címre kérhetek értesítést?

4 darab különböző e-mail címre kérheti a közbeszerzési hirdetmények figyelését egy előfizetés keretében.

Országok

Pontosan mely országok közbeszerzéseiről értesülhetek?

Magyarország, az Európai Unió /TED/ mellett Európa egyéb országainak közbeszerzéseiről úgy, mint: Az Európai Unió tagállamai, valamint Albánia, Bosznia-Hercegovina, Fehéroroszország, Izland, Lichtenstein, Macedóniai Volt Jugoszláv Köztársaság, Moldova, Montenegró, Norvégia, Szerbia, Svájc, Ukrajna, Oroszország.

Tesztidőszak

Érdekel a szolgáltatás! Hogyan tudom kipróbálni?

A 7 napos ingyenes tesztidőszak alatt Ön teljes körűen használhatja a khf.hu szolgáltatását. Korlátlan számban állíthat be keresőprofilokat, vagy akár választhat a megadott listából (24 fő és 72 alkategória).

Kezdje el tesztelni közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkat most!

Előfizetés

Érdekel a közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatás! Hogyan tudok előfizetni?

Amennyiben elő szeretne fizetni, online felületünkön egyszerűen és kényelmesen megteheti ide kattintva: Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő - Khf.hu

Az összeg beérkezésekor fiókját aktiváljuk és a későbbiekben a belépés utáni címoldalon az előfizetésének lejárati dátumát folyamatosan jelezzük Önnek. Előfizetési díjaink az alábbiak.

 

Előfizetési csomagKF MINI
Maximum 2 db keresőprofil
KF START
Maximum 5 db keresőprofil
KF PRO
Korlátlan számú keresőprofil
6 hónapos előfizetési időszak*29 100 Forint + ÁFA41 700 Forint + ÁFA53 400 Forint + ÁFA
Éves előfizetési időszak*51 600 Forint + ÁFA73 800 Forint + ÁFA96 000 Forint + ÁFA

Nem kaptam választ a kérdéseimre. Segítenének?

Amennyiben további kérdései lennének közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunk kapcsán, forduljon hozzánk bizalommal: info@khf.hu

Hírek

2021-09-21

Jövőre élesedik az Üvegkapu!

Az Üvegkapu az építési munkaterületre történő – mind a vendégek, mind az ott foglalkoztatottak – belépési, továbbá az építési munkaterületről történő kilépési adatait tárolja majd, anonimizált módon.

2021-09-07

Zöld Kódexet adott ki a Közbeszerzési Hatóság

A Kódex célja iránymutatást nyújtani a közbeszerzési eljárások ajánlatkérői számára abban, hogy közbeszerzési eljárásaik segítségével miként járulhatnak hozzá a környezetvédelmi célkitűzések előmozdításához.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2021
Október
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép