Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon (+36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy az info@khf.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUSzegedi TudományegyetemAjánlati felhívás

Laboratóriumi fogyóanyagok 97 sorban

HUSzegedi TudományegyetemAjánlati felhívás

Kit, kutatási anyag

HUSzervezet hivatalos megnevezése: Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő RészvénytársaságAjánlati felhívásMagyarország Budapest Fizikai jellemzők ellenőrzésére szolgáló műszerek
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Pécsi TudományegyetemTovábbi információMagyarország Pécs Diagnosztikai készletek
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Markusovszky Egyetemi OktatókórházTovábbi információMagyarország Szombathely Egyéb nem terápiás szerek
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Semmelweis EgyetemTovábbi információMagyarország Budapest Kötszerek
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Pécsi TudományegyetemTovábbi információMagyarország Pécs Reagensek és kontrasztanyagok
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Nemzeti Média- és Hírközlési HatóságSzerződés/koncesszió módosítása annak időtartama alattMagyarország Budapest Laboratóriumi, optikai és precíziós felszerelések (kivéve szemüvegek)
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Markusovszky Egyetemi OktatókórházTovábbi információMagyarország Szombathely Kötszer; sebkapcsoló, sebvarró, érlekötő kellékek
HUMiskolci EgyetemTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLTájékoztató az eljárás eremdényéről

Hírek

2020-10-05

Magyarországon kiemelkedő a közbeszerzések átláthatósága és megfelelően érvényesül a verseny

Magyarországon az átláthatóság a közbeszerzési eljárásokkal kapcsolatban gyakorlatilag 100%-ban megvalósul

2020-08-27

A Közbeszerzési Hatóság gyorsjelentése 2020. első félévéről

A Közbeszerzési Hatóság az idei év első félévére vonatkozó gyorsjelentést adott ki a magyar közbeszerzési piac legfontosabb mutatóit összegezve.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2021
Január
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép