Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

Magyarország és az Európai Unió országainak közbeszerzési hirdetményei +36 20 455 9530 Munkanapokon 10:00-16:00

Partnereink

Partnereink

Partner együttműködéseinknek köszönhetően jelen vagyunk közbeszerzésekkel kapcsolatos konferenciákon és rendezvényeken, közbeszerzési információkat szolgáltatunk szakkiadványoknak, és egyre több kereskedelmi és iparkamara honlapján érhető el szolgáltatásunk.

Ezen az oldalon megismerheti kiemelt partnereinket:

 

Partner vállalkozások

Fórum Média Kiadó Kft.

A németországi székhelyű Forum Media Group 2000 óta működő magyar leányvállalata, a Fórum Média Kiadó Kft. közbeszerzési portfóliójával teljes körű szakmai segítséget nyújt az ajánlattevők, az ajánlatkérők, és a hivatalos közbeszerzési tanácsadók részére.

A nyomtatott szakkönyv, a havonta megjelenő elektronikus szakmai folyóirat, valamint a dokumentumgeneráló szoftver segítségével könnyen és egyszerűen összeállíthatja közbeszerzési dokumentációját!

A hivatalos közbeszerzési tanácsadókból, és közbeszerzéssel foglalkozó ügyvédekből álló szakértői gárdánk az ingyenes szakmai tanácsadás keretében ügyfeleink minden egyedi, közbeszerzéssel kapcsolatos kérdésére válaszol!

 

PAFI

A Pályázatfigyelő a hazai társadalmi szervezetek és alapítványok, intézmények, magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások számára meghirdetett pályázati kiírások gyűjteménye. A szerkesztőség 1991 óta gyűjti a pályázati úton elnyerhető támogatásokat.

A kiírásokat és más a pályázatokkal kapcsolatos információkat weboldalunkon (http://www.pafi.hu), az elektronikus hetilapunkban (http://hetilap.pafi.hu) valamint e-mail Értesítőkben (http://tematikus.pafi.hu) tesszük közzé.
A sikeres forrásteremtést két internetes távoktatási tanfolyammal is segítjük: Projekt-tervezés és pályázatírás (http://tanfolyam.pafi.hu) valamint Forrásteremtés (http://forrasteremtes-tanfolyam.pafi.hu)
 

System Media Kft.

A System Media Kft. növekedés-orientált nemzeti kisvállalat, akkreditált felnőttképző intézmény, meghatározó szereplője a hazai rendezvényszervező piacnak.
Elsődleges célkitűzésünk, hogy olyan rendezvényeket szervezzünk sikeresen, amelyek hozzájárulnak a magyar vállalatok gazdasági menedzsmentjének szakmai továbbképzéséhez. A System Media összeköt, tájékoztat, informál, a változó gazdasági és törvényi környezetben a program akkreditált online és tantermi képzéseink témáiról véleményünk van, közünk van hozzá.

Feltett szándékunk hogy a hagyományos szakmai rendezvényeken, konferenciákon túlmutató portfóliónk bázisán olyan online, tudás alapú  eszköztárat fejlesszünk, amely elősegíti a hazai vállalatok fejlődését.

A System Media amellett, hogy profitorientált üzleti vállalkozás, etikusan működő szervezet, az élhető környezet és a fenntartható fejlődés elkötelezettje. A rendelkezésére álló eszközökkel igyekszik a gazdasági szféra tájékoztatását a legmagasabb szinten szolgálni.

 

Oktatási portáljaink:
http://systemmedia.hu
http://e-systemmedia.hu

 

Partner szervezetek

KEMKIK
Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamra
VKIK
Veszprém megyei Kereskedelmi és Iparkamara
SZABKAM
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara