Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Partnereink

Partnereink

Partner együttműködéseinknek köszönhetően jelen vagyunk közbeszerzésekkel kapcsolatos konferenciákon és rendezvényeken, közbeszerzési információkat szolgáltatunk szakkiadványoknak, és egyre több kereskedelmi és iparkamara honlapján érhető el szolgáltatásunk.

Ezen az oldalon megismerheti kiemelt partnereinket:

 

Partner vállalkozások

Fórum Média Kiadó Kft.

A németországi székhelyű Forum Media Group 2000 óta működő magyar leányvállalata, a Fórum Média Kiadó Kft. közbeszerzési portfóliójával teljes körű szakmai segítséget nyújt az ajánlattevők, az ajánlatkérők, és a hivatalos közbeszerzési tanácsadók részére.

A nyomtatott szakkönyv, a havonta megjelenő elektronikus szakmai folyóirat, valamint a dokumentumgeneráló szoftver segítségével könnyen és egyszerűen összeállíthatja közbeszerzési dokumentációját!

A hivatalos közbeszerzési tanácsadókból, és közbeszerzéssel foglalkozó ügyvédekből álló szakértői gárdánk az ingyenes szakmai tanácsadás keretében ügyfeleink minden egyedi, közbeszerzéssel kapcsolatos kérdésére válaszol!

 

PAFI

A Pályázatfigyelő a hazai társadalmi szervezetek és alapítványok, intézmények, magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások számára meghirdetett pályázati kiírások gyűjteménye. A szerkesztőség 1991 óta gyűjti a pályázati úton elnyerhető támogatásokat.

A kiírásokat és más a pályázatokkal kapcsolatos információkat weboldalunkon (http://www.pafi.hu), az elektronikus hetilapunkban (http://hetilap.pafi.hu) valamint e-mail Értesítőkben (http://tematikus.pafi.hu) tesszük közzé.
A sikeres forrásteremtést két internetes távoktatási tanfolyammal is segítjük: Projekt-tervezés és pályázatírás (http://tanfolyam.pafi.hu) valamint Forrásteremtés (http://forrasteremtes-tanfolyam.pafi.hu)
 

System Media Kft.

A System Media Kft. növekedés-orientált nemzeti kisvállalat, akkreditált felnőttképző intézmény, meghatározó szereplője a hazai rendezvényszervező piacnak.
Elsődleges célkitűzésünk, hogy olyan rendezvényeket szervezzünk sikeresen, amelyek hozzájárulnak a magyar vállalatok gazdasági menedzsmentjének szakmai továbbképzéséhez. A System Media összeköt, tájékoztat, informál, a változó gazdasági és törvényi környezetben a program akkreditált online és tantermi képzéseink témáiról véleményünk van, közünk van hozzá.

Feltett szándékunk hogy a hagyományos szakmai rendezvényeken, konferenciákon túlmutató portfóliónk bázisán olyan online, tudás alapú  eszköztárat fejlesszünk, amely elősegíti a hazai vállalatok fejlődését.

A System Media amellett, hogy profitorientált üzleti vállalkozás, etikusan működő szervezet, az élhető környezet és a fenntartható fejlődés elkötelezettje. A rendelkezésére álló eszközökkel igyekszik a gazdasági szféra tájékoztatását a legmagasabb szinten szolgálni.

 

Oktatási portáljaink:
http://systemmedia.hu
http://e-systemmedia.hu

 

Partner szervezetek

KEMKIK
Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamra
VKIK
Veszprém megyei Kereskedelmi és Iparkamara
SZABKAM
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Hírek

2021-05-10

Meglepő fordulatot mutatnak a 2021-es első negyedéves közbeszerzési kimutatások!

Habár az eljárások száma már második éve csökkenő tendenciát mutat, azok értéke a mostani negyedévben (715,8 Mrd Ft) 8%-os emelkedést mutat a 2020-as értékhez (664,4 Mrd Ft) képest.

2021-04-16

A pandémia hatása a közbeszerzésekre

Már több mint egy éve fennáll a koronavírus okozta pandémiás helyzet. Joggal feltételezheti akár Ön is azt, hogy a közbeszerzések száma drasztikusan csökkent. Viszont kimutatásaink mást jeleznek.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2021
Július
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány darab aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép